IPC, red. • foto: red. • 5. listopadu 2012

Chcete studovat na UK? Přijďte na Informační den

V sobotu 10. listopadu se v budovách Přírodovědecké a 1. lékařské fakulty na pražském Albertově uskuteční již desátý – a tedy jubilejní – ročník Informačního dne Univerzity Karlovy. Na této akci se zájemci o studium dozvědí, co vše lze na UK studovat či jak se co nejlépe připravit na přijímací zkoušky.

Stejně jako v minulých ročnících se i letos návštěvníkům prostřednictvím zajímavých prezentací představí nejen všech 17 univerzitních fakult – v rámci doprovodného programu jsou pro všechny zájemce připraveny též informace o studiu v zahraničí, o možnostech celoživotního vzdělávání a mnohé další. Potřebné informace zde získají rovněž studenti se speciálními potřebami.

Kromě jiného se rovněž představí Studentská unie UK, jež prostřednictvím informačního stánku a přednášky o studentských aktivitách na UK seznámí se svými projekty a s činností studentských spolků a klubů, které na univerzitě působí. Uchazeči se tak dozvědí mnohé o tom, jaký je studentský život na UK, a proniknou do široké nabídky zájmových činností.

I letos bude tedy Informační den svým návštěvníkům pomáhat nalézt odpovědi na všechny otázky týkající se studia a studentského života na Univerzitě Karlově, a jistě jim tak usnadní jedno z nejdůležitějších životních rozhodnutí.

Další a podrobnější informace naleznete na informacniden.cuni.cz.




Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.