Výpis článků z archivu za měsíc: Prosinec 2013


Dárek last minute. Věnujte k Vánocům vzdělávací kurz o světových náboženstvích

K Vánocům se dá nadělit i dárek, který má skutečně trvalou hodnotu – vzdělání. Pokud se někdo z vašich blízkých zajímá o světové náboženské směry, ideálním dárkem pro něj bude poukaz na některý ze vzdělávacích semestrálních kurzů Večerní akademie religionistiky, jež pořádá Husitská teologická fakulta UK. Zařídit jej stihnete i takto na poslední chvíli, týden před Vánoci.

Pokračování

Helena Zdráhalová, 16. prosince 2013


Studenti UK vyhlásili vánoční sbírku dárků pro lidi bez domova

„Vánoce jsou především o obdarovávání, chtěli bychom proto obdarovat ty, kteří to obzvláště s příchodem zimy potřebují, lidi bez domova,“ říkají studenti práv na Univerzitě Karlově. Členové Právnického akademického spolku Juristi proto vyhlásili vánoční sbírku. Každý, kdo se jí chce zúčastnit, může nechat svůj dárek pro lidi, jež žijí na ulici, pod stromečkem v atriu Právnické fakulty UK.

Pokračování

Helena Zdráhalová, 11. prosince 2013


Afrika pod stromeček. V Jinonicích se otevře vánoční charitativní prodejna

Už sháníte vánoční dárky? Letos můžete udělat radost nejen svým blízkým. Od pondělí 9. prosince budou studenti Fakulty humanitních studií UK v atriu jinonického sídla fakulty ve spolupráci s neziskovou organizací Siriri prodávat po celý týden trička, šperky a tašky s africkou tematikou. Peníze z prodeje poputují do jedné z nejchudších zemí světa – Středoafrické republiky.

Pokračování

Helena Zdráhalová, 3. prosince 2013




Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.