Francouzské speciality v menzách UK ****************************************************************************************** * Francouzské speciality v menzách UK ****************************************************************************************** Koleje a menzy Univerzity Karlovy v Praze s ohledem na předchozí úspěch týdne saské kuchyn své strávníky dvě nová menu – tentokrát z francouzské kuchyně. Ve dnech 27. a 28. února 20 menzách zařazeno na denní jídelní lístek jedno speciální menu podle francouzské receptury. Ve středu 27. 2. bude v nabídce Porc aux chataignes, tedy vepřové maso na kaštanech (pro s Kč včetně polévky) a ve čtvrtek 28. 2. se zájemci o francouzskou kuchyni mohou těšit na Po sésame neboli kuřecí prsíčka v sezamovém kabátku (pro studenty za 53 Kč včetně polévky). Pokud bude mít i tato akce u studentů kladný ohlas, jsou Koleje a menzy připraveny zařadit další mimořádná menu. Studenti i zaměstnanci univerzity si mohou tato speciální menu objednat prostřednictvím we [ URL "https://kamweb.ruk.cuni.cz/webkredit/"] nebo prostřednictvím mobilního telefonu [ U www.kam.cuni.cz/kam-144.html"] . Bližší informace o stravování je možné získat na internetových stránkách Kolejí a menz [ U www.kam.cuni.cz/"] v sekci Stravování.