Výpis článků z archivu za měsíc: Říjen 2005


Jak si v Norsku (ne)promluvit s Norem

Jsem jedním ze 700 zahraničních studentů, kteří na konci srpna zahájili svá studia na univerzitě v Oslu. Ještě předtím jsem tady absolvovala třítýdenní intenzivní jazykový kurz norštiny. Kurz byl vynikající nejen proto, že naučil základy jazyka, ale také umožnil poznat další Erasmus studenty a akademické prostředí ještě před začátkem semestru.

Pokračování

IVA VIKTOROVÁ, 26. října 2005


Práce s postiženými v USA

Pokud studujete obor blízký práci s klienty (např. medicína, pedagogika, soc. zaměření, psychologie, ošetřovatelství) a nebo máte alespoň zájem a zkušenost v práci s postiženými, možná vás zaujme nabídka na pracovní pobyt v USA.

Více ZDE.

Pokračování

26. října 2005


DISKUZE: Pohřeb živé komparatistiky

Turisté na Staroměstském náměstí se ve středu 12. října asi pěkně podivili. Místo apoštolů na orloji tudy totiž po 14 hodině prošel pohřební průvod. Měl namířeno na děkanát filozofické fakulty a symbolickou rakev nesli studenti komparatistiky na FF UK.

Pokračování

Barbora Umancová, 21. října 2005


Strahov má za sebou studentský Open Air

Včera se uskutečnil v areálu strahovských kolejí největší studentský festival letošního podzimu - Nokia Strahov Open Air 2005. Nejen k zahájení nového akademického roku ho pro vysokoškolské studenty a obyvatele Prahy připravilo Radio AKROPOLIS ve spolupráci se Správou účelových zařízení ČVUT v Praze.

Pokračování

12. října 2005




Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.