Výpis článků z archivu za měsíc: Říjen 2006


Nová publikace pro studenty se speciálními potřebami na rok 2006/2007

Informačně-poradenské centrum UK aktualizovalo publikaci pro studenty se speciálními potřebami na akademický rok 2006/07. Obsahuje informace, které jsou pro uchazeče o studium a studenta UK nezbytné (kontakty na studijní oddělení, kontaktní osoby, informace o službách, poradnách, zařízeních UK i mimo ni, info. o asistenci při studiu atp.).

Pokračování

26. října 2006


Sportovní týden pohybových aktivit zdravotně postižených na Šumavě

Centrum sportovních aktivit zdravotně postižených studentů UK zorganizovalo a zajistilo na přelomu srpna a září tohoto roku avizovaný kurs sportů v přírodě zdravotně postižených. Kurs se konal na Lipně u Nové Pece v zařízení o.s. Přátelé dětí ve spolupráci s o.s. CEPOA ZP.Věnovali jsme se hlavně cyklistice,kanoistice a jachtingu.

Pokračování

23. října 2006


"Vysokoškolské studium bez bariér"

Technická univerzita v Liberci - Akademická poradna a poradna pro občany se zdravotním postižením ve spolupráci s Oddělením organizačním a personálním pořádá 17. října 2006 konferenci zaměřenou na stav a trendy ve zpřístupňování studia na vysokých školách lidem se zdravotním postižením a specifickými potřebami. VÍCE ZDE

Pokračování

12. října 2006


Pedagog: Nevidomým se na vysokých školách studuje stále lépe

Vysoké školy jsou stále lépe připraveny na přijímání nevidomých studentů. Některé z nich mají specializovaná centra, stále více také studentům s poruchami zraku pomáhají počítače. ČTK to dnes řekl ředitel Gymnázia a Střední odborné školy pro zrakově postižené v Praze Ivan Anton. Jediné gymnázium zaměřené na takto handicapované studenty v Česku si dnes připomnělo 50 let od svého vzniku.

Pokračování

9. října 2006




Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.