Výpis článků z archivu za měsíc: Listopad 2003


Vydávání studentských průkazů (UK-ISIC) v Hostivaři

Od září 2003 budou studentům UK vydávány nové studentské průkazy ve formě čipových karet. Průkazy budou vydávány všem studentům UK bez ohledu na formu a typ studia. Průkazy budou dvou typů, z nichž si student bude moci vybrat: průkaz studenta UK spojený s mezinárodním průkazem ISIC
průkaz studenta UK
K oběma typům průkazů budou vydávány cenné kupony stvrzující platnost průkazu v daném akademickém roce a vyjadřující příslušnost studenta k fakultě. Každý student dostane kupony všech fakult, na nichž studuje.
Studentům nastupujícím do 1. ročníků UK bude kupon vydán spolu s průkazem ve výdejním centru průkazů, studentům vyšších ročníků bude kupon vydán studijními odděleními fakult při zápisu do studia. Kupon je nutno si uschovat, protože po jeho předložení ve výdejním centru bude vydán průkaz. Bez fakultního kuponu je průkaz neplatný.
Průkazy studentů UK jsou bezplatné, za průkaz s licencí ISIC, opravňující k celé řadě slev a výhod v ČR i v zahraničí, zaplatí student poplatek 160 Kč (standardní cena karty ISIC vydávané mimo UK je 250 Kč). V případě ztráty či poškození je zpoplatněno vydání druhého průkazu nebo kuponu.

Pokračování

18. listopadu 2003




Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.