Výpis článků z archivu za měsíc: Únor 2008


Profesoři a studenti jsou si v USA blíž

San Francisco je tuto prosincovou neděli studené a mlhavé – a snad i proto se v některých laboratořích University of California, San Francisco (UCSF) bez ohledu na víkend bádá. Na travnatém dvoře obklopeném budovami školy specializující se na medicínu, farmacii, stomatologii a ošetřovatelství sedíme s DALIBOREM BLAŽKEM (35), českým molekulárním biologem.

Pokračování

26. února 2008


V zemi kamenů a skal

Na chodu oddělení se odrážela neutěšená finanční situace, přičemž profesionální znalosti jsou, podle mne, porovnatelné s těmi v našich podmínkách.

Pokračování

7. února 2008


Přírodovědcům a technikům nabízíme stipendia pro doktorské studium v USA

Udělený grant pokrývá kompletní náklady studijního pobytu - školné, životní náklady, zdravotní pojištění, dále obsahuje příspěvky na studijní materiály, výzkum, odborné konference, cestovné a případně další odborné aktivity.

Pokračování

6. února 2008


Proshek-Fulbrightovo stipendium pro lékaře

Program je určen lékařům a vědcům ve všech oborech medicíny a na medicínu navazujících oborech (včetně péče o zdraví, stomatologie, farmacie apod.). Stipendium vyhledává vysoce kvalifikované zástupce lékařské profese, kteří mají zájem o rozšíření hranic lékařské vědy a kulturních vazeb mezi Českou republikou a Spojenými státy. Stipendium se neuděluje na klinický výcvik.

Termín odevzdání přihlášek pro pobyt začínající od září je 1. února.

Pokračování

1. února 2008




Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.