Výpis článků z archivu za měsíc: Červenec 2015


Když přijedete, uvidíte, říká o Ázerbájdžánu studentka FF UK

Azerbaijan Student Network je občanské sdružení, které mj. pro Ústav východoevropských studií FF UK zajišťuje výuku ázerbájdžánštiny. Nejlepším studentům letos poprvé zprostředkovalo také bližší seznámení s Ázerbájdžánem – příležitost poznávat tuto zemi v červenci dostala i Claudia Zbranková.

Pokračování

Lucie Kettnerová, 30. července 2015


Některé výtvory přírody lze obtížně reprodukovat

Co si počít v případě, že si během letních radovánek nedejbože ulomíte zub? Obrátit se na Pavlu Habartovou! Právě ona je totiž z českých studentů lékařských fakult v tomto oboru nejlepší, což také dokázala svou účastí na prestižní soutěži v zahraničí.

Pokračování

David Lancz, 28. července 2015


Film není jen to, na co se chodí do kina

Všechno začalo už před několika lety. Dvě studentky katedry filmových studií Filozofické fakulty UK, Adéla Mrázová a Terezie Křížkovská, si uvědomily, že český film nemá své muzeum, a spolu s kolegou Jakubem Jiřištěm a několika dalšími spolužáky se to rozhodli napravit.

Pokračování

FF UK, 23. července 2015


Medici opět zabodovali na rockovém festivalu, tentokrát v Plzni

I přes tropická vedra, která účastníky plzeňského festivalu Rock for People od pátku 3. do neděle 5. července nepřetržitě sužovala, si do stánku mediků našly cestu stovky lidí nejrůznějšího věku. Budoucí lékaři a adiktologové předvedli odlehčenou formou řadu atraktivních medicínských témat.

Pokračování

Marie Fialová , 8. července 2015


Zvýhodněné studentské vstupné na světovou výstavu EXPO 2015 v Miláně!

Chystáte se, stejně jako my, letos navštívit světovou výstavu EXPO 2015? Informační, poradenské a sociální centrum UK Vám nyní nabízí možnost zakoupení zvýhodněné vstupenky – jako studenti UK za vstup zaplatíte pouze 10 EUR!

Pokračování

red., 2. července 2015




Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.