Výpis článků z archivu za měsíc: Srpen 2004


Letní škola slovanských studií

V sobotu 31. července 2004 byl v Zrcadlové kapli pražského Klementina slavnostně zahájen XLVIII. běh Letní školy slovanských studií. Po klavírním koncertu, ve kterém zazněly skladby českých autorů, pronesli úvodní slova proděkanka PhDr. Jaroslava Jindrová, CSc. a ředitel ústavu bohemistických studií Prof. PhDr. Jan Kuklík, CSc. Letní školu pak otevřel prorektor UK pro zahraniční styky Prof. MUDr. Josef Stingl, CSc.

Pokračování

23. srpna 2004


Nadace chce platit studia chudých dětí

Bruntál - Nadaným dětem z Nízkého Jeseníku, které si nemohou dovolit studium vysoké školy jen proto, že na to jejich rodiče nemají peníze, chce pomáhat Nadační fond Františka Cassiána Halašky. Zcela novou nadaci, která chce peníze pro studenty získávat od podnikatelů, zakládá občanské sdružení Vlastenecký poutník se sídlem v Bruntále.

Pokračování

(les), 10. srpna 2004


Barové děcko studentů FTVS

O tom, že nejen sportem živ je člověk, vědí na FTVS své. Podnikavý duch a dobrá myšlenka přivedla dva studenty s kamarádem barmanem k podniku, kde po stěnách visí obrazy a fotografie začínajících umělců, a pojem studentský klub dostává svému významu především v tom, že ho studenti v centru Prahy sami vedou. Jak taková idea vypadá v poločase svojí realizace jsme se nedaleko Arbesova náměstí přesvědčili s Ivanem a Honzou, dvěma z trojice mladých lidí, kteří se rozhodli pořídit si vlastní koktejl bar.

Pokračování

Tomáš Sachr, 7. srpna 2004




Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.