Výpis článků z archivu za měsíc: Srpen 2005


Fotoreportáž: Jak se demonstruje za Czech Tek

..protesty proti víkendovému policejnímu zásahu proti techno párty Czech Tek pokračují, následující fotografie zachycují okamžiky z pondělní a středeční demonstrace..

Pokračování

(sach), 4. srpna 2005


Do školy přes oceán - letní program na FF UK

Ve vestibulu Filozofické fakulty visí na stěně fotografie psacího stroje. Jsou tu i další, ale konkrétně tahle je vodítkem k práci zahraničních studentů tzv. Prague Summer Program, Letní školy tvůrčího psaní, která tu právě skončila. Už více než 10 let FF UK poskytuje každý červenec zázemí osobnostem a mládeži z Western Michigan University a také významným českým autorům. Všechny zúčastněné spojuje hluboký zájem o literaturu.

Pokračování

Lucie Horáčková, 3. srpna 2005


Nejen příznivci techna bojují za taneční párty

Ve tři hodiny odpoledne je prostranství před ministerstvem vnitra plné skandujících lidí. Auta, ztrácející se v přítmí přilehlého letenského tunelu, troubí a dav oplácí hlasitým voláním. Už druhý den tu protestují zástupy příznivců techno hudby, ale i lidí taneční subkulturou nedotčených. Velké množství studentů, a v podstatě i všech dalších věkových kategorií přišlo kvůli policejnímu zásahu na víkendové technopárty.

Pokračování

2. srpna 2005




Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.