24. listopadu 2010

LF1 | Věda a výzkum | Celostátní vědecká studentská konference studentů bakalářských a magisterských studijních programů realizovaných na lékařských a zdravotnických fakultách v ČR a SR kskou | tisk Celostátní vědecká studentská konference studentů bakalářských a magisterských studijních programů realizovaných na lékařských a zdravotnických fakultách v ČR a SR

1. lékařská fakulta Univerzity Karlovy v Praze pořádá ve dnech 24. -25.11.2010 Celostátní vědeckou studentskou konferenci studentů bakalářských a magisterských studijních programů uskutečňovaných na lékařských a zdravotnických fakultách v ČR a SR.

Zaměření a cíl konference

Konference studentů českých a slovenských lékařských fakult je určena k prezentování výsledků vědecké práce pregraduálních studentů a bude uspořádána ve 4 sekcích:


1. sekce prací z oborů teoretických  a  preklinických


2. sekce prací z oborů klinických


3. sekce prací z oboru zubního lékařství


4. sekce prací z nelékařských oborů


Lékařské a zdravotnické fakulty mohou přihlásit maximálně 3 práce do každé sekce, výběr prací je ponechán na vysílající fakultě.


Při překročení maximálního počtu účastníků konference si 1. lékařská fakulta Univerzity Karlovy v Praze vyhrazuje právo nepřijmout navrhované účastníky nad tento maximální limit s tím, že tito budou figurovat jako náhradníci.


Datum a místo konání

Dne 24. – 25. listopadu 2010, Děkanát 1. lékařské fakulty a ústavů 1. LF, Kateřinská 32, Praha 2 (MHD: Metro, trasa C, stanice I.P. Pavlova)








Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.