Výpis článků z archivu za měsíc: Červen 2013


Po deštích horko. Sportovce na Českých akademických hrách trápilo slunce

Zatímco začátek Českých akademických her poznamenaly prudké deště, v polovině týdne se počasí obrátilo do druhého extrému. Vysokoškolské sportovce tak začalo spalovat ostré slunce. Ve středu se přitom konala řada sportovních klání v různých disciplínách, od squashe, přes judo, moderní gymnastiku, lukostřelbu až po atletiku.

Pokračování

Helena Stinglová, 13. června 2013


Gymnasté FTVS UK si vezou z Českých akademických her stříbrný pohár

Již čtvrtý den studenti tuzemských vysokých škol poměřují své síly na Českých akademických hrách. Jejich dvanáctý ročník pořádá Fakulta tělesné výchovy a sportu UK. Zatímco ve středu se utkají především rychlonozí a mrštní atleti, úterý patřilo mimo jiné týmovým míčovým hrám, plavání a silným svalům a eleganci projevu sportovních gymnastů.

Pokračování

Helena Stinglová, 12. června 2013


Slavnostní zahájení dvanáctého ročníku Českých akademických her zkropil déšť

Ani mizerné počasí nezkazilo dobrou náladu na slavnostním zahájení dvanáctého ročníku Českých akademických her. Ty odstartoval v pondělí 10. června děkan Fakulty tělesné výchovy a sportu UK docent Vladimír Süss. Vedle poslechu koncertů studentských kapel a sledování rock and rollu nebo rope skippingu si návštěvníci mohli přijít i pro autogram olympijského vítěze v moderním pětiboji, absolventa FTVS UK a patrona her, Bc. Davida Svobody.

Pokračování

Helena Stinglová, 11. června 2013


České akademické hry začínají. Přijďte fandit a pro autogram olympionika Svobody

Tři sportovní disciplíny vyřadila velká voda z programu dvanáctého ročníku Českých akademických her. Ze tří desítek sportů tak vypadlo veslování, vodní slalom a sjezd a judo. Hry pořádá ve dnech 9. až 14. června Fakulta tělesné výchovy a sportu UK při příležitosti šedesátiletého výročí svého založení.

Pokračování

Helena Stinglová, 7. června 2013




Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.