Výpis článků z archivu za měsíc: Červen 2014


Ztráta ve sjezdu znamenala pro mistryni světa ve Ski & Golfu další stříbro

Jeden den lyžování na ledovci a dva dny na greenu, to je kombinace vyvolávající představu ideální dovolené, pro studentku medicíny Evu Koželuhovou však znamená stres a desítky tréninkových hodin. Mistryně světa ve Ski & Golfu vybojovala na letošním šampionátu již potřetí druhé místo.

Pokračování

Petra Köpplová, 18. června 2014


Na Českých akademických hrách budou o medaile bojovat tři stovky studentů UK

Nikola Sudová, Jiří Magál nebo Aleš Razým. Česká sportovní reprezentace přijede podpořit studenty, kteří se přihlásili na 13. ročník Českých akademických her. Největší sportovní vysokoškolská událost roku se uskuteční od 22. do 27. června v Liberci. Univerzitu Karlovu budou na hrách zastupovat téměř tři stovky studentů.

Pokračování

Helena Zdráhalová, 16. června 2014


Cyklistiku a kánoe zvládnou i velmi těžce tělesně postižení

Centrum sportovních aktivit testovalo sportovní možnosti amputovaných na obou dolních končetinách. Jako lokalita přívětivá k handicapovaným sportovcům byla vybrána Šumava a horní tok Vltavy, protože jsou zde kvalitní cyklistické trasy a Vltava je nad Lipnem mírná bez výrazných peřejí a jezů.

Pokračování

red., 12. června 2014


Malé vítězství. Čistě studentská posádka osmiveslice UK byla nejrychlejší

Ostré sluneční paprsky zrcadlící se na hladině Vltavy dodávaly prázdninovou atmosféru čtvrtému ročníku závodu Univerzitních osem. V klání osmiveslic vysokých škol, které se v Praze uskutečnilo v pátek 6. června, si tým Univerzity Karlovy dojel pro celkové třetí místo. Osma UK však získala zvláštní ocenění jako nejrychlejší veslice složená čistě jen ze stávajících studentů.

Pokračování

Helena Zdráhalová, 6. června 2014




Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.