Tomáš Beránek, red. • foto: red. • 4. února 2013

Přines knihu, dostaneš kafe

Ojedinělý projekt výměny knih za kávu a zároveň klubovou knihovnu, kam může kdokoliv cokoliv přinést a současně si i něco odnést, zkoušejí realizovat v klubu K4 v Celetné 20.

Klub K4 v Celetné 20

Klub K4 v Celetné 20

Snad každý studující má občas problém s lehce přetékající knihovnou. Studenti získávají knihy leckde a po čase už ani nevědí, k čemu je vlastně z té či oné krabice k rozebrání či z toho či onoho antikvariátu pořídili. Ve studentském klubu K4 v Celetné 20 dáváme právě takovým knihám druhou šanci. Zřídili jsme v něm několik knihovniček, do nichž lze vaše knižní sirotky uložit. Za přírůstky, které k nám přinesete (pokud tedy nepůjde o brožuru vyloženě bezcennou), nabízíme dárci kávu s kouskem bábovky na baru zdarma. Jestliže se chcete výhodně zbavit vzácnějšího či dražšího svazku, opět vám na baru vyjdou vstříc a vystaví vám například šek na útratu v dohodnuté výši.

Klub K4 funguje již nějakou dobu také jako půjčovna knih, a to formou kus za kus: líbí se vám nějaká kniha v našich knihovničkách? Odneste si ji. Náhradou ale přineste nějakou svoji, titul, který by mohl zajímat další hosty v klubu. Věříme, že na tomto principu bude moci naše půjčování nadále fungovat. A děkujeme všem, kteří se do knižní výměny v K4 poctivě zapojí.








Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.