Výpis článků z archivu za měsíc: Duben 2007


Česká televize natáčela v loděnici UK „REGATA“ na Podolském nábřeží č.4.

Zdravotně postižení studenti UK sportovali v rámci činnosti Centra sportovních aktivit zdravotně postižených studentů UK a ČT byla u toho.Vše můžete shlédnout v pořadu KLÍČ dne 26.4.2007. Pořad se týká letních sportů,které můžeme provozovat přímo v loděnici a v blízkém okolí.

Pokračování

19. dubna 2007


Sjezdové lyžování nevidomých

Těžce zrakově postižení studenti naší univerzity mohou prožívat radosti při sjezdovém lyžování spolu se zdravými. Sjezdové lyžování je ryze individuální sport.U zrakově postižených tomu je jinak.Potřebují traséra,kterému důvěřují,na kterého se mohou  spolehnout a který je povede bezpečně po sjezdové trati.

Pokračování

4. dubna 2007


Fotoreportáž: „Horečka sobotní noci“ ve stylu 50´s a 60´s!!!

„Horečka sobotní noci“ v klubu Mlejn sice proběhla ve čtvrtek, ale divoký rytmus klasického rock´n´rollu strhnul i ty nejzarputilejší odpůrce tance! Hlavní skupinou večera byli Fireballs z Brna, kteří roztančili parket od samého začátku. Zazněly hity jako Hot Dog, Buddy Buddy, Shake Rattle And Roll nebo Pretty Woman, a účastníci se podle všeho náramně bavili! Nechybělo předtančení, taneční soutěž ani soutěž o nejstylovější outfit. O půlnoční překvapení se postarali „domovští“ studenti v sestavě punkové kapely Řekla ne!, která tanečníky a příznivce vyloženě nadchla!

Pokračování

3. dubna 2007




Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.