Výpis článků z archivu za měsíc: Duben 2016


Vyjádřete svůj názor v alegorickém průvodu Studentského majálesu

Studentský majáles je víc než protančenou party a soutěží v pití piva. Proto nebude chybět ani letošního 1. května alegorický průvod centrem Prahy po vzoru majálesů z 50. a 60. let, ve kterém může studentstvo vyjádřit své názory na dění v akademické sféře i v současné společnosti. Průvod bude neoficiálním zahájením celé oslavy studentského života.

Pokračování

Denisa Morongová, 27. dubna 2016


Tak trochu jinou knihovnu vede studentka Ústavu informačních studií a knihovnictví

Historicky první ročník soutěže Knihovna jinak, kterou pořádá Svaz měst a obcí ČR, vyhrála knihovna v malé šumavské vesnici Hejná, a to především zásluhou zdejší knihovnice, studentky Ústavu informačních studií a knihovnictví Filozofické fakulty UK Hany Hrabákové. Dokázala totiž z knihovny, spadající pod obec Horažďovice, vytvořit během krátké doby přirozené kulturní centrum obce.

Pokračování

FF UK, 14. dubna 2016


Pedagogická fakulta plula na vlnách Julese Verna

Na sobotu 2. dubna připravili studenti Pedagogické fakulty UK zábavně vzdělávací akci D-DUR, tedy Den Dětí, Učitelů a Rodičů. Akce, určená zejména pro žáky prvního stupně, se na Pedagogické fakultě konala již po třetí, ale tentokrát se nesla na vlnách příběhu Julese Verna Dva roky prázdnin.

Pokračování

PedF UK, 5. dubna 2016




Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.