Výpis článků z archivu za měsíc: Květen 2007


Mladí do 26 let nebo studenti - na festivalech ušetří všichni

Léto se blíží a plánování prázdnin je v plném proudu. Většina mladých lidí se již tradičně chystá navštívit některý z letních festivalů. Pokud si s sebou studenti vezmou ISIC kartu, budou při nákupu vstupenky mile překvapeni. S kartou ISIC pořídí vstupné až o 110 Kč levněji. Zkrátka nepřijdou ani  mladí lidé, kterým je méně než 26 let. Za předpokladu, že si na cestu přibalí kartu ALIVE, ušetří na vstupném stejně jako studenti.

Pokračování

30. května 2007


O konferenci RIME 2007 v Exeteru

Ve Velké Británii o ní říkají, že patří mezi ty menší. Napříč kontinenty se však hudební pedagogové a výzkumníci v oblasti hudební pedagogiky shodují, že má svou osobitou a přátelskou atmosféru a že stojí za to se sem vracet pro inspiraci. Řeč je o RIME (International Research In Music Education Conference), konferenci o výzkumu v hudební pedagogice, jejíž pátý ročník proběhl  10.-14. dubna 2007 na University of Exeter.

Pokračování

9. května 2007


Český majáles letos poskytne více prostoru pro umělce z řad studentů!

Český Majáles, projekt obnovených studentských slavností máje, neustále narůstá na rozměrech a jeho program se zkvalitňuje,  Letošní, třetí ročník zavítá již do deseti měst  po celé České republice: Brno, České Budějovice, Hradec Králové, Liberec, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Písek, Plzeň a Praha.

Pokračování

1. května 2007




Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.