Výpis článků z archivu za měsíc: Srpen 2011


Spolek studentů historie připravil svůj největší projekt

Na půdě Filozofické fakulty proběhne ve dnech 26. až 28. srpna první ročník Letní školy interdisciplinárních přístupů na téma Paměť a historie. Ambiciózní setkání připravuje Spolek studentů historie FF UK. „Na mezioborovou komunikaci se v humanitních vědách často zapomíná. Přitom právě při komunikaci napříč disciplínami dochází k nejpodstatnějším vědeckým poznatkům,“ říká hlavní organizátorka letní školy Martina Poliaková. Pro přibližně šedesát účastníků je připraveno více než 20 přednášek a 7 seminářů.

Pokračování

24. srpna 2011


Úplňkový piknik na Prague Pride pořádal spolek Charlie

V sobotu 13. srpna se v Praze konal vůbec první „pochod hrdosti“, který byl součástí festivalu tolerance Prague Pride 2011 probíhajícího od 10. do 14. 8. Studenti UK ze sdružení Charlie se zapojili hned několika akcemi – organizací páteční panelové diskuze, účastí na průvodu hrdosti a Jarmarqu na Střeleckém ostrově a také pořádáním úplňkového pikniku.

Pokračování

18. srpna 2011


Studenti UK se revizorů bát nemusí

Některé typy karet ISIC nebudou při kontrole v pražských dopravních prostředcích platit jako doklad o studiu, uvedly úterní Lidové noviny. Studenti Univerzity Karlovy se ovšem změn podmínek nemusí obávat, protože karty ISIC vydané univerzitou revizoři uznají. Tuto informaci nám potvrdil i mluvčí firmy Ropid Filip Drápal.

Pokračování

4. srpna 2011




Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.