Tomáš Sachr • 25. června 2004

Reakce na dokument "Psychologická poradna léčí předsudky"


Tato diskuze neobsahuje názory a informace, které by vyjadřovaly oficiální stanovisko Univerzity Karlovy v Praze a jejich zaměstnanců
  Souhlas ( Míša , 6-.-0.2004 )
 
Naprosto souhlasim s tím, že mezi lidma je plno předsudků, které jsou spíš smutným projevem lidí, kteří ještě zčástí žijou někde v minulosti. Sama jsem se nedávno rozhodla pomoc v poradně vyhledat, nakupilo se mi několik problémů ve škole a i mimo školu. Nikdo neříká, že psycholog vyřeší vaše problémy, ale pomůže vám se s nima vyrovnat a zůstat psychicky nahoře.
 
 
  Jednou za to budeme platit ( Honza , 6-.-0.2004 )
 
Do poradny jsem poprvé přišel před několika měsíci a i když jsem předtím možná taky pár předsudků měl, i mě první návštěva "vyléčila". Od té doby už jsem tam byl několikrát a při studiu mi konzultace moc pomohli. Je tu ještě jeden důležitý fakt, veškeré poradenství je zdarma. Až jednou budu pracovat a budu potřebovat konzultaci u psychologa, zřejmě se to bez peněz neobejde. Když pominu firemního psychologa, ke kterému se zřejmě právě z předsudků okolí nevydám, neobejde se asi kvalitní psychologická pomoc bez nějaké té koruny. Navíc jsem přesvědčený o tom, že psychologické konzultace, které na UK absolvuji jsou na vynikající úrovni.
 
 
  co pooperacni problem ( , 9-.-0.2004 )
 
Dobrý den

Jsem 19 let zenat a do operace byla zena mila úprijemna a myslim ze nam manzelstvi nejeden par zavidel. Pak prisla operace.
zena byla asi pred rokem a půl na operaci prsů tedy zmenseni a mela celkové uspání. Vrátila se celkem v poradku až na drobnost která se časem ukázala jako problemova. Zmenila se ji psychika a postoj k dosavadnimu zivotu Jde o 40 letou zenu tak je mozne ze se pridala krise stredniho veku. Vse co původne povazovala za kladne a prijemne je nyni spatne. POdezrivava hadava a prudce neochotna k jakemukoliv jednani pokud neni po jejim. Zamyka se v koupelne hledi jen a jen na financni stranku a stale prepocitava penize. Deti ji zajimaji jen po strance financni. Dava prednost kamaradkam a stale nakupujicimu novemu obleceni. Dosahla nyni i rozvodoveho rizeni. Vycita zpetne kazdou malickost, ktera je v beznem zivote dle meho normalni - bezna hadka nepatrici do dalsich sporu. Doslovne vyhlizi zle, dela vse od nafukovani ruznych manzelskych starych hadek po nove ktere si musela vymyslet TY pak pouziva jako provokaci kolem sousedu- jak je tyrana chudinka. Bohužel její rodiče nejsou příznivy od svadby mému postoji otce a tak ji ještě v tomto ohledu podporuji. Coz má za následky silné emoce vystřelujici na moji hlavu. Je mozne ze by operace mohla ovlivnit takto povahu a pokud ano je to docasne ci trvale?? A jak se bránit či dá se pomoci když odmítá??

Dekuji Pavel
 
 
  Název: 
  Autor: 
  Email: 
  Text: 
  
Kontrolní otázka: Kolik je ti plus tyi? (odpovězte číslicí)

 
   




Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.