2. února 2011

Bezplatné hlídání dětí a úhrady kurzů pro rodiče-akademiky

Vážení přátelé,

v rámci projektu realizovaného na Filozofické fakultě UK nabízíme podporu i rodičům-akademikům z ostatních pražských fakult  a dalších pracovišť Univerzity Karlovy:  

1. Bezplatné hlídání dětí u vás doma, v dětském koutku Filozofické fakulty UK nebo i na jiném místě - hlídání zajištěné profesionální firmou v hranicích Prahy (mimo Prahu po dohodě) - podrobné informace: http://www.ff.cuni.cz/FF-8049.html  

2. Úhradu jazykových, počítačových nebo pedagogických kurzů dle vašeho výběru - kurzy si vybíráte sami u vámi zvoleného dodavatele - podrobné informace: http://www.ff.cuni.cz/FF-8052.html

Pokud  máte o využití podpory zájem, neváhejte mne kontaktovat na níže  uvedeném emailu nebo telefonu. Nabídka platí po celý rok 2011 a první pololetí 2012. Ozvěte se mi ovšem co nejdříve, abychom se dohodli, co a  jak dál. Pokud nejste rodiče-akademici, přepošlete prosím tuto nabídku  kolegyním a kolegům, které by mohla zajímat. 

Poznámka: Rodič-akademik je zaměstnanec pražské fakulty UK s pracovní smlouvou na jakýkoliv úvazek na pozici: akademický pracovník, vědecký pracovník nebo lektor. Místo práce ve smlouvě musí být "Praha". Podmínkou je, že zaměstnanec je aktuálně na mateřské nebo rodičovské dovolené nebo max. rok po jejím ukončení.

Kontakt:

Filip MALÝ

Filozofická fakulta UK

Nám. J. Palacha 2, 116 38 Praha 1 (přízemí vlevo, místnost číslo 4)

telefon: 221.619.321

e-mail: rodice@ff.cuni.cz

http://rodice.ff.cuni.cz





Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.