22. března 2011

Tričko objektem i objektivem. Výsledky fotografické soutěže PřF UK

Čtyři webová alba jsou připravena k nahlédnutí pro ty, kteří se chtějí seznámit s výsledky fotografické soutěže o nejzajímavější fotografii, kde dominantním prvkem je tričko Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy. Soutěž začátkem letošního roku vyhlásila Studentská komora Akademického senátu PřF UK. Cílem soutěže byla propagace fakulty, snaha zapojit studenty do fakultního života a posílit jejich sounáležitost s fakultou. Výsledky soutěže byly vyhlášeny 17. března po zasedání AS PřF UK.

Soutěž byla obeslána celkem 158 fotografiemi; diplomy za umístění si odneslo 14 soutěžících. Kromě prvních třech míst převzalo dalších 10 tvůrců „čestná uznání za obzvláště vydařenou fotografii“ a dále bylo uděleno jedno „speciální ocenění za účast ve studentské soutěži Naše tričko s fotografií z nejvzdálenějšího místa.“ Výherci soutěže získali ceny v hodnotě šestnáct tisíc korun. Oceněné fotografie budou dále použity k podpoře a propagaci studentských aktivit na fakultě.

1. místo: Petra Polická

2. místo: Zuzana Novosadová - Příroda láká v každém počasí

3. místo: Martin Křivka

vyhlášení soutěže, vítězné a oceněné práce a celá kolekce soutěžních fotografií: Veřejná galerie uživatele Studentská komora

čtěte také (před soutěží - rozhovor s Bc. Janem Křížem, 1. místopředsedou AS PřF UK za Studentskou komoru)

(Marie Kohoutová)







Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.