10. května 2011

„Rovné příležitosti na UK s důrazem na slaďování pracovního a osobního života“ - dotazníkový průzkum


Jak vyplývá z názvu, dotazník je určen pro akademické pracovníky a pracovnice, doktorandy a doktorandky (http://ipc1.cuni.cz/akademici/).

Prosíme členy a členky akademické obce (akademické pracovníky a pracovnice, doktorandy a doktorandky), kteří se chtějí podílet na zmapování situace rovných příležitostí na UK, aby se zapojili do průzkumu situace rovných příležitostí. Cílem tohoto průzkumu je zejména identifikování přirozených i umělých bariér dosažení a výkonu pracovní pozice na UK a případných možností řešení.

Celospolečenský trend poslední doby -  podpora harmonizace osobního a pracovního života -  se odráží i v základním dokumentu – Dlouhodobém záměru UK.

Politika rovných příležitostí je aktivně uplatňována Evropskou vědeckou radou a je jedním z ukazatelů, podle kterého jsou hodnoceny univerzity při tvorbě prestižních žebříčků, např. CHE Excellence Ranking.

Účastí na průzkumu „Rovné příležitosti na UK s důrazem na slaďování pracovního a osobního života“ přispějete k získání reprezentativních dat relevantních pro celou UK, na jejichž základě bude možno přijmout příslušná opatření.

Instrukce k dotazníku:


Dotazník je anonymní a obsahuje 40 většinou uzavřených otázek. Odhadovaný čas potřebný k jeho vyplnění je 15–20 minut. Vyplněný dotazník, prosím, odešlete nejpozději do 10.6.2011.


Děkujeme Vám za spolupráci a čas věnovaný vyplnění dotazníku.


Prof. MUDr. Sylvie Opatrná, Ph.D.

prorektorka pro celoživotní vzdělávání a rovné příležitosti

Univerzita Karlova v Praze

E-mail:





Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.