26. dubna 2012

V pátek vypukne v klubu K4 apokalypsa

26. 4. 2012; autor: Culto, red.; rubrika: Studenti

Na půdě nejstarší české univerzity se bude konat již desátý ročník studentské umělecké soutěže Okultění pořádaný občanským sdružením Culto a samotnými studenty katedry teorie kultury Filozofické fakulty Univerzity Karlovy. Slavnostní vyhlášení soutěže spolu s bohatým doprovodným programem proběhne v pátek 27. dubna 2012 v klubu K4. Přijďte a užijte si možná poslední ročník před apokalypsou, tak jak ji předpověděli Mayové...

Snímek Víta Hlouška nazvaný jednoduše Karlův most patří k favoritům soutěže

Tradiční studentská akce Okultění podporuje umělecké aktivity studentů vysokých škol a dává možnost prezentovat jejich díla před širokou veřejností. Každým rokem se soutěž zaměřuje na různé formy uměleckého ztvárnění aktuálního tématu.

Letošním tématem je apokalypsa a proběhne formou fotografické soutěže a stand-up vystoupení. Soutěž je určená všem studentům Filozofické fakulty UK i všem ostatním fakultám a vysokým školám.

Hodnocení fotografických prací bude probíhat dvěma způsoby. O odborný posudek se postará čestná porota, která vybere tři nejlepší práce. Současně budou pro veřejnost všechny práce vystaveny na stránkách Culto, kde bude moci hlasovat „neodborné“ publikum a vybrat tak tři favority. Výherci z obou kol získají hodnotné ceny od sponzorů a budou mít možnost své dílo vystavovat v prostorách klubu K4 v Celetné 20.

Samotné stand-up výstupy i výběr nejlepšího z nich budou probíhat přímo v den slavnostního vyhlášení 27. dubna v klubu K4 formou přímého hlasování diváků. I zde se výherce může těšit na náležité ocenění.

Přihlášená fotografická díla budou následně vystavena v budovách Filozofické fakulty UK. Okultění je rovněž součástí studentského majálesu.







Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.