Helena Stinglová • foto: red. • 29. října 2012

Školka Rybička hledá děti. Otevře se v březnu příštího roku

Pátráte po vhodné školce pro svého potomka? Nechte ho vyrůstat uprostřed přírody ve školce Rybička. Nově otevírané předškolní zařízení je určené dětem zaměstnanců a doktorandů UK, rodiče tam mohou své děti ve věku od 2,5 roku přihlašovat až do 16. listopadu. Samotná školka pak začne fungovat v březnu roku 2013.

„Dle projektových kritérií je fakultní školka Rybička v současné době určena pro děti rodičů – zaměstnanců UK či doktorandů pracujících na výzkumných záměrech nebo majících pracovní úvazek na Přírodovědecké fakultě, potažmo UK, kteří se vracejí po mateřské nebo rodičovské dovolené anebo pracují souběžně během mateřské či rodičovské dovolené, popřípadě ukončili rodičovskou dovolenou před méně než jedním rokem od data vstupu dítěte do školky,“ vysvětlila vedoucí Oddělení vnějších vztahů Přírodovědecké fakulty UK Alexandra Hroncová.

Školka s přírodovědným zaměřením bude sídlit v Benátské ulici v Praze 2 přímo v areálu Botanické zahrady Přírodovědecké fakulty UK Na Slupi. Budova nyní prochází kompletní rekonstrukcí, školka se otevře v březnu roku 2013. S přihláškami však dlouho neotálejte, uzávěrka je totiž už 16. listopadu a počet míst je omezen jen na dvacet.

Přihlášku a evidenční list je nutné zaslat do 16. listopadu 2012 do 12,00 hodin na adresu Přírodovědecká fakulta UK v Praze, Oddělení podpory vědy, Albertov 6, 128 43 Praha 2.

Podání přihlášek je možné prostřednictvím webového formuláře na adrese http://skolkarybicka.cz/ , kde jsou k dispozici ke stáhnutí všechny další formuláře a informace ohledně přijímacího řízení.

ČTĚTE TAKÉ: Přírodovědecká fakulta otevře v centru Prahy netradiční školku

Evropský sociální fond

Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti




Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.