Petra Köpplová • foto: red. • 7. listopadu 2012

Medici nabízí: prvotřídní ošetření zubů za příznivé ceny

Bílé výplně, korunky a můstky či endodoncie – to vše pod odborným dohledem a až za třetinovou cenu. Studenti posledního ročníku stomatologie na 1. lékařské fakultě UK poskytují jedno z nejlevnějších komplexních ošetření na špičkově vybaveném pracovišti. Ošetření v Kateřinské probíhá pod odborným dohledem

Ošetření v Kateřinské probíhá pod odborným dohledem

Budoucí stomatologové ošetřují pacienty v Kateřinské ulici komplexně. Když klient dosedne na zubařské křeslo, provedou mu vstupní prohlídku včetně rentgenu a zjistí, které zákroky je nutné udělat. U každého z přibližně třiceti křesel pracují dva studenti, kteří během několika měsíců převezmou diplom. Na týmovou práci mediků dohlíží přední kapacity oboru, takže nikdo nemusí mít obavy.

Pokud chce pacient ušetřit za nákladný stomatologický výkon, je nespornou výhodou, že se na ošetření v rámci výuky může dostavit pouze jednou a nemusí měnit registraci u svého zubaře. V případě zájmu se o něj i nadále mohou starat medici posledního ročníku. Díky nedávným změnám osnov studenti dostali možnost navýšit počet ošetřovaných pacientů. Fakulta po dlouhé době vyslyšela jejich přání a zásadním způsobem proměnila dosavadní průběh praxe. Studenti provádí komplexní ošetření pacienta a neřídí se již oborem, ve kterém stážují. Klientovi vyjdou vstříc, i pokud má zájem o zubní implantáty.

„Před závěrečnými zkouškami musím splnit počet některých výkonů. Vyhledávám si pacienty cíleně. V případě protetiky nabízím  možnost ošetření lidem v domově důchodců,“ uvádí studentka Katarína Slepičková. Nová možnost oslovovat budoucí klienty tak nahradí dosavadní praxi, kdy studenti vyhledávali pacienty mezi přáteli a rodinou.

Objednat se na ošetření budoucími stomatology je možné na čísle 224964384.

Studentům stomatologie se blíží závěrečné zkoušky

Studentům stomatologie se blíží závěrečné zkoušky





Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.