Kurz vaření pro studenty (3. lekce)

V rámci kurzu vaření se zájemci z řad studentů dozví nejen řadu užitečných informací týkajících se správného stravování, ale především dostanou cennou příležitost k prohloubení svých kuchařských dovedností. Ve skupinkách si totiž vyzkouší přípravu chutné večeře čítající hned několik chodů. Vítáni jsou přitom všichni zájemci o danou oblast, od pokročilejších kuchařů až po naprosté začátečníky. Třetí lekce bude v úvodu věnována tématu bílkovin a tuků a  připravované menu bude tentokrát tvořit bořšč, kuřecí játra Halong, čínská směs s tofu a seitanem, rizoto z kus-kusu, zeleninový salát s krabím masem a jablečný závin z listového těsta. P.S.: Pro absolvování této lekce nemusíte absolvovat lekce předchozí.

Začátek akce 3. prosince 2014 v 15:00
Konec akce 3. prosince 2014 v 19:00
Druh akce Kurzy, workshopy, semináře
Organizátor Informační, poradenské a sociální centrum UK
Email na organizátora pavel.burianek@ruk.cuni.cz
Webové stránky http://www.cuni.cz/UK-6190.html
Místo konání akce učebna VOŠZ a SZŠ 5. května (5. května 51, Praha 4, http://www.zdravotnickaskola5kvetna.cz/)
Rezervace http://ipc1.cuni.cz/reg/index.php?event=209
Vstupné zdarma (podmínkou je vlastnictví Zdravotního průkazu pracovníka v potravinářství vydávaného praktickým lékařem)


Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.