Stanislav Urbánek, red. • foto: red. • 17. dubna 2013

Cyklus Absolvent – letos již pošestnácté!

Poslední místa na dubnový cyklus Absolvent jsou ještě volná. Letošní ročník seminářů, přednášek a kurzů pro budoucí absolventy Univerzity Karlovy se setkal s mimořádným zájmem. Jednotlivé akce probíhají v Zelené posluchárně nebo v prostorách IPC až do konce měsíce.

Do konce dubna nás čeká ještě ve čtvrtek 18. dubna 2013 seminář Umění vyjednávat , jednodenní kurz 23. dubna 2013 Práce s informacemi, ve středu 24. dubna 2013 Týmová spolupráce. V úterý 30. dubna se celý cyklus seminářů uzavře kurzem Assessment Centrum nanečisto!. Ten proběhne v prostorách IPC UK ve Školské 13a pod vedením lektorek je Mgr. Slavíkové a Mgr. Dity Surjomartono.

Projekt Absolvent nabídl kromě teoreticky zaměřených seminářů (např. na oblast pracovně-právních vztahů či projektového řízení) interaktivní akce, kde si studenti mohli formou modelových situací rozvíjet měkké dovednosti, které jsou dnes nutnou podmínkou efektivního využívání nabytých znalostí v každodenní práci a bez nichž se úspěšný absolvent dnešní doby na pracovním trhu neobejde. V rámci cyklu zazněly přednášky „Příprava na přijímací pohovor“ PhDr. Miloš Brunclík , „Projektové a procesní řízení“ RNDr. Alexe Vinšů, „Prezentační dovednosti“ MgA. Aleny Špačkové a „Koučování a sebekoučování“ Mgr. Lenky Slavíkové.






Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.