ZPRÁVA O FAKULTNÍM VÝLETU

Jan Smíšek a Zoltán Kokeš • 8. listopadu 2004

ZPRÁVA O FAKULTNÍM VÝLETU

Třetí říjnový víkend byl opět ve znamení mimoškolního setkání studentů i pedagogů. Studentská organizace Trimed uspořádala neformální výlet v krásné podhorské přírodě, kde se mohli všichni oddávat, mimo jiné, turistickým a vlastivědným zážitkům.

Hlavním cílem této akce je blíže seznámit lidi, kteří se léta míjí na chodbách fakulty či různých klinikách, a tam se jim tato příležitost jen tak nenaskytne.

Výlet se tento rok konal v malé obci Sklenařice nedaleko Vysokého nad Jizerou a dorazilo na něj celkem 25 dobrodruhů z řad studentů a vyučujících. Ani sychravé počasí, které nás celé dva dny provázelo, nezkazilo vynikající náladu všech zúčastněných. Ubytováni jsme byli ve skutečně sparťanském prostředí sokolovny, kde se spalo ve spacácích na zemi v patře. Ale odměnou za toto nepohodlí nám byl rozlehlý sál s vlastním výčepem, který byl k dispozici k volné a nevázané zábavě. Zábavy si nadšení výletníci, mnohdy posílení nemírným množstvím českých i moravských národních nápojů, užily více než dostatek. Z akcí, které více méně spontánně a improvizovaně proběhly, určitě nelze opomenout komponovaný divadelní večer ve stylu večerního zpravodajství, za který vděčíme členům divadelního spolku Klobása (jež je tvořen převážně studenty naší fakulty), recesistickou návštěvu Vlastivědného muzea ve Vysokém n/J. či pár velmi zajímavých deštivých vycházek a nočních bojovek.

Shrnuto a podtrženo, i letošní výlet se nesl v duchu velmi originálních neformálních studentských akcí. Ty především vždy byly, jsou a doufejme i budou ideálním podhoubím pro navazování nových přátelství, jejichž pikantní detaily se probírají na absolventských srazech i po mnoha letech. Bohužel jich je vzhledem k náročnému studiu většinou pohříchu málo…


Dalšímu Výletu tedy Nazdar !!!


Za studentské sdružení 3. lékařské fakulty

Jan Smíšek a Zoltán Kokeš - studenti 3. ročníku






Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.