12. listopadu 2005

Informační den Univerzity Karlovy v Praze

INFORMAČNÍ DEN UNIVERZITY KARLOVY V PRAZE se koná v sobotu 12. listopadu 2005 od 9. 00 do 15. 00 hodin

(Celetná 20, Praha 1)

V sobotu 12.11. 2005 pořádá Univerzita Karlova v Praze již potřetí „Informační den, určený všem zájemcům o studium“. Sobotní termín byl zvolen záměrně, aby se Informačního dne mohli zúčastnit také mimopražští zájemci. Akce je otevřena široké veřejnosti, vstup zdarma.

Univerzita Karlova zde představí kompletní informace ke všem typům studia (bakalářské, magisterské, doktorské) a k dalším možnostem, které nabízí (studium v zahraničí, celoživotní vzdělávání, studium osob se speciálními potřebami včetně informací pro těžce zdravotně postižené /TZP/ ad.). 

V prostorách UK v Celetné 16 a 20 budou umístěny informační stánky jednotlivých fakult, jejichž prezentace proběhne  také v tzv. Modré posluchárně. K dispozici budou informační materiály a návštěvníci mohou také využít možnosti konzultace s odborníky přímo v Informačně-poradenském centru UK v Celetné 13. Zájemci si mohou prohlédnout i knihkupectví univerzitního nakladatelství Karolinum v Celetné 18.

V minulých letech návštěvníky Informačního dne nejvíce zajímalo, které obory se otevírají v příštím akademickém roce, jaké jsou podmínky přijímacího řízení, jak je možné se připravit k přijímacím zkouškám (přípravné kurzy), podmínky studia v zahraničí či možnosti vzdělávání seniorů ad.  Celková návštěvnost byla více než 3500 zájemců o studium. 

Mgr. Václav Hájek                             Mgr. Klára Hamanová                 PhDr. Hana Urychová

Tiskový mluvčí UK                            Odbor vnějších vztahů RUK        Informačně poradenské centrum UK


Kontakt a info pro média:

V případě jakýchkoli informací či žádostí o zkontaktování, resp. hostů pro vysílání nebo rozhovor nás kontaktujte na níže uvedených číslech.

Se srdečným poděkováním za váš zájem o tuto mimořádnou akci

Odbor vnějších vztahů

Univerzita Karlova v Praze

tel: +420 224 491 248

e-mail: pr@cuni.cz




Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.