10. února 2006

Jeho Magnificence rektor Prof. RNDr. Václav Hampl, DrSc., navštívil Právnickou fakultu

Dne 9. února 2006 zavítal rektor prof. Hampl na Právnickou fakultu. Na prvním zasedání kolegia děkana, kterého se zúčastnil i předseda AS PF UK JUDr. Staša, mu děkan PF UK prof. Gerloch představil své proděkany.

Poté si pan rektor v doprovodu děkana a členů jeho kolegia prohlédl nejen hlavní přednáškové sály a některé seminární místnosti, ale i půdní prostory, v nichž probíhá rozsáhlá vestavba. Díky ní bude zvýšena kapacita pro výuku, což je vzhledem k současnému počtu studentů (4600) velmi potřebné. V těchto prostorách se počítá i s otevřením síně, v níž se budou pro studenty konat simulované soudní procesy. Pan rektor navštívil i počítačovou učebnu a také knihovnu fakulty, v níž ho zaujala zejména místnost starých tisků, využívaná i pro některé konference.

V neformální diskusi pan rektor hovořil s děkanem a členy jeho kolegia o nejbližších úkolech fakulty, projevil zájem např. o organizaci celoživotního vzdělávání právníků.

Vedení fakulty oceňuje skutečnost, že pan rektor navštívil Právnickou fakultu jako první z fakult UK po inauguraci do funkce.

Autorkou textu je proděkanka pro vnější vztahy a celoživotní vzdělávání JUDr. Věra Štangová, CSc.




Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.