4. května 2006

IPC uspořádalo seminář o studiu v Evropě

Dne 3. května 2006 pořádalo Informačně-poradenské centrum UK v Zelené posluchárně UK v tomto semestru poslední z cyklu seminářů pro studenty fakult Univerzity Karlovy, věnovaných možnostem zahraničního studia.

Seminář s názvem Jak se studuje v Evropě? byl tentokrát koncipován jako diskuse se hosty - studenty několika fakult UK, absolventy zahraničních studijních pobytů či stáží v různých evropských zemích.

Zazněly zde konkrétní informace a praktické zkušenosti ze studií v Irsku, Francii, Itálii a Bulharsku prostřednictvím programů Socrates-Erasmus, CEEPUS a kulturních dohod Akademické Informační Agentury DZS. Převážný prostor byl na semináři věnován diskusi a přímým dotazům účastníků.


Cyklus seminářů o zahraničních studijních možnostech se tak v tomto studijním semestru uzavřel, bude pokračovat pravděp. v zimním semestru příštího akademického roku. Informace o připravovaných seminářích a jejich témata budou zveřejněny na začátku nového studijního semestru na web stránkách IPC UK: http://www.cuni.cz/UK-1473.html.


Mgr. B. Müllerová, Informačně-poradenské centrum UK






Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.