8. června 2006

Island, Lichtenštejnsko, Norsko – nový studijní program

V současné se době se připravuje nový studijní program, který ponese název Fond pro podporu spolupráce škol a který bude podporovat spolupráci mezi ČR a Islandem, Lichtenštejnskem a Norskem. Tento fond je jedním z blokových grantů Finančních mechanismů EHP/ Norska.

Tento studijní program bude určen českým středním školám, vyšším odborným školám, vysokým školám a neziskovým organizacím, které se zabývají vzděláváním. V rámci fondu budou udělovány jak granty individuální mobility, tak granty za účelem vytváření nejrůznějších projektů. Granty individuální mobility budou určeny studentům, učitelům a administrativním pracovníkům a budou udělovány různorodým formám mobilit, jako jsou studijní a pracovní pobyty, účast na kurzech, seminářích, workshopech nebo konferencích ve třech partnerských zemích. Finanční podpora bude poskytována i prakticky orientovaným výjezdům, jako jsou např. trainee programy a praktické stáže. Délka mobility se musí pohybovat v rozmezí od 1 týdne do 6 měsíců.

První mobility budou pravděpodobně možné již od zimního semestru 06/07. V případě zájmu o připravovaný program kontaktujte Národní agenturu Socrates.

Barbora Závodská (zavodska@socrates.cz)

Petra Němečková (nemeckova@socrates.cz)






Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.