9. listopadu 2006

Soutěžní výběr návrhu nového logotypu SK RVŠ

Na základě usnesení ze 4. pracovní schůze SK RVŠ a usnesení z 5. zasedaní předsednictva RVŠ, k datu 25. října 2006 SK RVŠ vypisuje

SOUTĚŽNÍ VÝBĚR NÁVRHU NOVÉHO LOGOTYPU SK RVŠ


Zadání pro soutěžní výběr nového logotypu SK RVŠ

Podmínky:

1. Logotyp musí odpovídat současným nárokům moderního designu.

2. Logotyp musí být účelný dvojím způsobem:

· ve vztahu k institucím, s nimiž SK RVŠ vyjednává, působit dostatečně seriozně, tzn. vyjadřovat, že SK RVŠ je oficiální reprezentací studentů vysokých škol v České republice na národní i mezinárodní úrovni.

· ve vztahu k těm, za něž SK RVŠ vyjednává, nepůsobit příliš odtažitě, tzn. představovat značku, která dokáže oslovit studenty.

3. Autor vítězného návrhu (dále jen „vítěz“) musí svůj návrh rozpracovat v grafickém design manuálu. Podrobnosti stanoví Zadání pro autora vítězného návrhu nového logotypu SK RVŠ (dále jen „Zadání pro vítěze“).

Termín:

1. Všechny soutěžní návrhy musí být spolu s vyplněnou přihláškou odeslány v elektronické podobě na e-mailovou adresu a v tištěné podobě v obálce označené nápisem LOGOTYP na poštovní adresu SK RVŠ, Rektorát Masarykovy univerzity, Žerotínovo náměstí 9, 601 77 Brno do 30. listopadu 2006. Návrhy odeslané po tomto datu nebudou brány v potaz. Na vrácení zaslaných návrhů není nárok.

Podrobné informace: ZDE




Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.