26. února 2008

Semináře o studiu v zahraničí

S příchodem prvních teplejších dnů letošního roku bychom rádi upozornili na pořádání seminářů v letním semestru 2008 o možnostech studia v zahraničí. Tyto semináře jsou připravovány pracovníky Informačně-poradenského centra UK ve spolupráci s dalšími vzdělávacími institucemi a místem jejich konání je Zelená posluchárna v Celetné 20.

První seminář proběhl již 25. února 2008 a jeho cílem bylo poskytnout základní orientaci v nabídkách zahraničního studia pro studenty UK. Na programu semináře se podíleli pracovníci Informačně-poradenského centra ve spolupráci se zástupcem Odboru pro zahraniční styky Rektorátu Univerzity Karlovy. Zaznamenali jsme hojnou účast studentů zejména prvních a druhých ročníků UK.

Informace o dalších seminářích pořádaných v letním semestru 2008 naleznete spolu s možností registrace na webové adrese: http://www.cuni.cz/UK-1473.html

Je ve vlastním zájmu studentů uvažujících o vycestování na studijní pobyt do zahraniční, aby tyto semináře navštívili a získali tak užitečné informace i cenné rady!

Brunclík, Pohorecký

Informačně-poradenské centrum UK












Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.