22. května 2009

Nakladatelství Karolinum se ve „Světě knihy“ rozhodně neztratilo

15. mezinárodní knižní veletrh a literární festival SVĚT KNIHY PRAHA 2009, který se uskutečnil na pražském Výstavišti ve dnech 14.–17. května, tentokrát věnoval hlavní téma předsednictví České republiky v Radě Evropy. Svůj stánek mělo v Průmyslovém paláci i Nakladatelství Karolinum.

Návštěvníky veletrhu tu čekala spousta knižních novinek

Nakladatelství Karolinum rozbalilo svůj informační stránek v pravém, požárem nezničeném křídle Průmyslového paláce. V pátek 15. 5., kdy jsme na veletrh zavítali my, právě doléhalo k prezentačnímu místu akademického nakladatelství z pravé strany autorské čtení Radky Denemarkové, která čtenářům představila svůj nový faktografický román o Petru Léblovi Smrt, nebudeš se báti, zleva pak z improvizovaného pavilonu Fantazie a kreativity zaznívala diskuze Jiřího Procházky o jeho literární postavě agenta JFK.

Kolem stánku Nakladatelství Karolinum bylo neustále živo...

Ani Nakladatelství Karolinum nezůstalo pozadu a na setkání se čtenáři pozvalo zajímavé hosty. V pátek si mohli návštěvníci nechat podepsat knížku Náročné mateřství od Marie Vágnerové, Jazyk v proměnách komunikačních médií připravený Jiřím Krausem či Když se rákos chvěje nad hladinou od Otakara A. Fundy. Kdo zavítal na veletrh v sobotu, potkal tu Vladimíra Blažka a Radka Trnku – editory monografie Lidský obličej, Ivana Gabala, autora knihy Hrách na zeď, a Karla Šiktance, který představil svou „Vážnou známost“.

Autogramiáda Jiřího Krause

(Lucie Kettnerová)




Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.