6. července 2009

Překvapení! Vary promítnou Hledá se Eric

Jako Film – Překvapení bude letos ve Varech k vidění nový film Kena Loache Hledá se Eric (Looking for Eric). Film premiérově uvedený v hlavní soutěži letošního festivalu v Cannes bude promítnut 8. a 9. července. Komedie vypráví o pošťákovi, který vyhledá svého „fotbalového boha“ Erica Cantonu se žádostí o radu. Erica Cantonu, někdejší hvězdu Manchester United hraje sám Cantona a dle ohlasů z Cannes velmi zdařile. „I am not a man, I am a Cantona,“ shrnuje svou pozici u svých fanoušků sama fotbalová hvězda ve filmu.

„Herecký výkon Erica Cantony je úchvatný, stejně jako propojení suchého britského humoru s francouzskou rozevlátostí,“ říká dramaturg programového oddělení Karel Och. Připojuje se i programová ředitelka festivalu Julietta Sichel. "Je to vážně moc krásný film, Ken Loach, jak ho vůbec neznáme. Jsme rádi, že se nám ho na poslední chvíli podařilo získat a zařadit do programu."

Předprodej na Hledá se Eric vypukne už 7. července vzhledem k tomu, že 8. července proběhne jeho první festivalová projekce. Prodej lístků na Hledá se Eric bude realizován pouze na hlavní pokladně v hotelu Thermal.

6E4 - 8.7.2009 19:00 Espace Dorleans 

7P5 - 9.7.2009 22:00 Pupp   

Foto: Film Servis Festival Karlovy Vary






Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.