14. dubna 2010

Seminář o studiu ve Francii


Jak se studuje ve Francii? Čím je studium v této zemi specifické? Co by člověk měl vědět, než se vydá do této země na půl roku? Kolik to celé bude stát? Kde hledat finanční krytí…? Jistě vás, kteří vážně uvažujete, že se pokusíte získat stipendium na studium ve Francii, napadá spousta dalších otázek týkajících se, jak akademického, tak běžného každodenního, života.

Dne 12. dubna ve 14:00 se na RUK (v Zelené posluchárně) se uskuteční další z dlouhé série seminářů o možnostech studia v zahraničí pořádaný Informačně poradenským centrem UK. Jak jsem již předeslala, tématem semináře bude tentokrát „Studium ve Francii“ a touto destinací budou také určeni hosté semináře.

Kromě studentů, kteří poreferují o svých studijních a životních zkušenostech získaných ve Francii a podělí se o své zážitky, fotografie či postřehy, vystoupí také zástupce Campus France. Host z Campus France vás spraví o tom, jak postupovat, pokud chcete studovat na univerzitě ve Francii, jaké informace vám zprostředkuje právě Campus France atd. Po příspěvcích všech přítomných hostů bude otevřena diskuse, v níž dostane každý příležitost položit relevantní otázku k tématu.

Věříme, že seminář a vše, co na něm zazní, pomůže rozhodnout se vám všem, kdo ještě váháte, zda právě tato frankofonní země je pro vás správnou destinací pro studium v zahraničí.

Pokud se chcete semináře zúčastnit, je třeba se z kapacitních důvodů zaregistrovat na těchto webových stránkách. Na stejné stránce jsou ještě stále k dispozici prezentace hostů z minulého semináře o studiu v USA a také stručná pozvánka na seminář „Freemovers“plánovaný na květen 2010.


Všichni jste srdečně zváni!

Martina Tajbnerová a Lída Svobodová z IPC UK










Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.