8. dubna 2010

Studenti UK mají svoji kandidátku na Královnu Majálesu

Studentská unie UK v úterý 6. dubna ve svém klubu K4 představila kandidátku Univerzity Karlovy na Krále, respektive Královnu Majálesu. Na večírku, kde se současně oslavily narozeniny maskota Studentské unie UK Karla z Karlovky a 662. výročí Univerzity, se návštěvníkům rázným vstupem na pódium představila Heda Čepelová.

kandidátka UK na Krále, respektive Královnu Majálesu Heda Čepelová

Ujala se slova poté, co bylo publikum mystifikováno, že akce je zakázána Akademickým senátem UK pro neoblíbenost Majálesu. Pak už spolu se svou královskou družinou kralovala večeru a v soutěžích rozdávala dárky věnované Studentskou unií UK, ISICem a Rilifem.

Prostor dostala také výborná hard-rock bluesová kapela Wintigo, jejíž hudba zasáhla účastníky až do morků kostí. Na závěr večera došlo i na spontánní karaoke.

Potenciální králové a královny povedou nyní své kampaně, aby získali co nejvíce příznivců. Vše vyvrcholí hlavní den Pražského Majálesu 2010, 30. dubna, kde právě počet hlasů od jednotlivých příznivců rozhodne, kdo bude letošním Králem nebo Královnou Majálesu.

"Kandidatura Hedy Čepelové je kontroverzní nejen tím, že jsme se rozhodli pro Královnu namísto Krále. Myslím, že se všichni máme na co těšit," říká Vojtěch Kopal, radní Studentské unii UK.

Informace o Pražském Majálesu 2010: http://praha.majales.cz

Program Hedy Čepelové, kandidátky na Královnu Majálesu za UK






Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.