8. června 2010

9. České akademické hry

Součástí oslav 100 let trvání českého vysokoškolského sportu jsou i 9. České akademické hry, které se letos konají od 6. do 12. června. Jejich pořadateli jsou České vysoké učení technické v Praze a Česká zemědělská univerzita v Praze.

Her se účastní na 2500 studentů z České republiky, kteří soutěží v 26 sportovních disciplinách: aerobik – ženy, atletika, badminton, basketbal (m, ž), florbal (m, ž), fotbal (m, ž), frisbe, futsal (m), házená (m, ž), judo, karate, kuželky, lukostřelba, plavání, nohejbal, orientační běh, plavání s ploutvemi, plážový volejbal, softbal (m, ž), sportovní lezení, squash, stolní tenis, tenis, triatlon, vodní slalom a sjezd, volejbal (m, ž). Z 22 přihlášených kvalifikací sportovních družstev Univerzity Karlovy jich do soutěžního klání postoupilo 17; z jednotlivých oblastí postupují vítězové + pořádající škola + druhý z oblasti, ve které se zúčastnilo nejvíce škol. Závody probíhají na sportovištích pořádajících vysokých škol.

aktuální výsledky soutěží, změny a oznámení

9. České akademické hry mají i svůj doprovodný program. Po včerejším slavnostním zahájení v Betlémské kapli následoval koncert a klubová studentská párty 9. ČAH, rockotéka, to pořádně roztočila v areálu kolejí ČZU v Praze Suchdole. Po dalším sportovním dni začíná dnes večer sportovní párty - koncert studentských kapel a taneční zábava. Rockotéka pokračuje i zítra. 9. České akademické hry uzavře 10. 6. 2010 koncert Pangea Beatles revival v Aule ČZU v Praze Suchdole s následnou diskotékou. Příznivci her, VIP hosté, sponzoři a pořadatelé, mohou po odehraném dopoledním tenisovém turnaji navštívit VIP večírek.







Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.