29. září 2010

Kvalita pracovních vztahů na českých vysokých školách: průzkum


Vážená kolegyně, vážený kolego,

zveme Vás k účasti na prvním rozsáhlém výzkumu kvality vztahů na pracovišti na českých vysokých školách, který za finanční podpory Grantové agentury České republiky realizuje Psychologický ústav Akademie věd ČR, v.v.i.

Smyslem tohoto výzkumu je zkoumat kvalitu vztahů na pracovišti v českém terciárním vzdělávání, včetně takových jevů jako konflikty na pracovišti, interakce mezi vyučujícími a studujícími, nerovné zacházení nebo mobbing. Svou účastí na našem výzkumu formou dotazníkového šetření přispějete ke zmapování výskytu těchto jevů v českém vysokoškolském prostředí a k identifikaci případných rizikových oblastí.

Dotazník je určen všem zaměstnancům/zaměstnankyním vysokých škol a postgraduálním studujícím. Jedná se o elektronický dotazník, který je zcela anonymní a na jehož základě nelze žádným způsobem identifikovat osobu, která jej vyplnila. Vyplnění dotazníku trvá maximálně 15 – 20 minut.

Vaše zkušenosti jsou pro nás velice důležité. Věříme, že naší žádosti o účast ve výzkumu vyhovíte a předem Vám děkujeme za Váš čas a spolupráci.


Dotazník vyplníte kliknutím na následující odkaz: http://www.psu.cas.cz/vyzkum/vztahynapracovisti/


řešitelka projektu

Mgr. Kateřina Zábrodská, Ph.D.

Psychologický ústav Akademie věd ČR








Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.