4. října 2010

Mistrovství ČR zdravotnického personálu v přespolním běhu

Celkem 179 běžců se zúčastnilo třetího ročníku Plzeňského kardioběhu, který se konal v sobotu 2. října 2010 v Plzni na Roudné. Běžci zaplacením startovného přispěli na darové konto kardiologie fakultní nemocnice v částce 5.817,- Kč. Závod byl vypsán jako mistrovství ČR zdravotnického personálu v přespolním běhu, ve kterém poměřilo své síly 38 zdravotníků.

Na kratší trať o délce 1 míle odstartovalo 99 běžců, na delší o délce na 5 km 80 běžců. Čestným hostem závodu byla ředitelka fakultní nemocnice v Plzni Ing. Kunová, která oba závody odstartovala. Nejrychlejším mužem a zároveň i zdravotníkem na míli byl Martin Jiroušek z FN Plzeň, nejrychlejší zdravotnicí byla Lucie Růžková z nemocnice Rakovník. Nejlepším zdravotníkem v hlavním závodě na 5 km se stal Jan Zeman a v kategorii žen opět Lucie Růžková.

Za pěkného podzimního počasí přišlo na Roudnou velké množství lidí, kteří odcházeli spokojeni s tím, že překonali sami sebe. O jejich dobrou pohodu se toho dne postarali organizátoři závodu, kteří nabídli účastníkům kardioběhu pohoštění a též kapela Odyssea, která vyhrávala na zahradní slavnosti doprovázející závod.





Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.