Informační den Univerzity Karlovy

20. listopadu 2010


V sobotu 20. listopadu 2010 proběhl v pražském areálu Albertov již osmý Informační den Univerzity Karlovy. Akci navštívilo téměř 3 tisíce středoškoláků a zájemců o studium.



Již tradičně měli studenti zájem zejména o informace týkající se studia v zahraničí a možnosti přijetí na studium bez přijímacího řízení. Novinkou je aktuální otázka bonifikací za státní maturity a profil absolventů.


„Dalším tématem, které budoucí studenty zajímá, je i otázka budoucího uplatnění po ukončení studia. Právě absolventi Univerzity Karlovy dosahují jednoho z nejlepších umístění na trhu práce v rámci České republiky,“ říká Václav Hájek, mluvčí Univerzity Karlovy.


Návštěvníci Informačního dne měli příležitost získat zevrubné informace nejen o studijních podmínkách a technickém zázemí Univerzity, ale i o studijních pobytech v zahraničí či o množství nabídek zájmové činnosti, kterou je možné při studiu využít a kterou prezentovali zástupci Studentské unie UK.


Informační den byl určený všem zájemcům o studium na UK, kteří tak měli příležitost dozvědět se kompletní informace o studijní nabídce, podrobnostech a podmínkách studia pro akademický rok 2011/2012, o ubytování nebo o studentském životě na UK. V průběhu celého dne pak probíhaly zajímavé prezentace zástupců jednotlivých fakult. Uchazečům se speciálními potřebami byly k dispozici osobní konzultace.


Za správnost:

Mgr. Václav Hájek

Odbor vnějších vztahů

Univerzita Karlova v Praze

tel: +420 224 491 248

e-mail:









Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.