Univerzita Karlova získala dvě z pěti Cen ministra školství

30. listopadu 2010

Dvě z pěti Cen ministra školství, mládeže a tělovýchovy pro vynikající studenty v roce 2010 získali zástupci Univerzity Karlovy. Náměstkyně ministra školství Eva Bartoňová dnes předala Cenu  ministra školství, mládeže a tělovýchovy pro vynikající studenty a absolventy  studia  MUDr. Ondřeji Gojišovi a Mgr. Peteru Košovanovi, Ph.D.

MUDr. Ondřej Gojiš byl na návrh rektora Univerzity Karlovy v Praze prof. RNDr. Václava Hampla oceněn za mimořádné výsledky ve studiu a tvůrčí činnosti v oblasti onkologie a Mgr. Peter Košovan, Ph.D. za mimořádné výsledky ve studiu a tvůrčí činnosti v oboru makromolekulární chemie.

Ocenění ministra školství, mládeže a tělovýchovy získali rovněž Ing. Hana Druckmüllerová z Vysokého učení technického v Brně, Ing. Ondřej Uhlík, Ph.D. z Vysoké školy chemicko-technologické v Praze a Mgr. Ondřej Zítek Masarykovy univerzity.

Cena ministra školství, mládeže a tělovýchovy pro vynikající studenty a absolventy studia ve studijním programu se uděluje vynikajícím studentům studia v bakalářském, magisterském nebo doktorském studijním programu za mimořádné výsledky ve studiu a ve vědecké, výzkumné, vývojové, umělecké nebo další tvůrčí  činnosti. Cena se uděluje u příležitosti výročí 17. listopadu - Dne boje za  svobodu a demokracii.






Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.