23. března 2011

Univerzitní maraton – Běh o pohár rektora Univerzity Karlovy

Uvažujete, že se zúčastníte velkého pražského maratonu, ale nevěříte si na tak dlouhou trať?  Rádi byste změřili své síly se světovými běžci, ale myslíte si, že na přípravu už není čas? Chcete zažít neopakovatelnou atmosféru, pořádně si zasoutěžit, ale bojíte se, že to nezvládne vaše kondice?

Dejte dohromady tým 4 lidí a poběžte s námi onu jedinečnou vzdálenost 42 kilometrů ve formě štafety (každý člen štafety tak zdolává trať dlouhou asi 10 km). Využijte týmové strategie a spojte své síly, kondici a touhu zvítězit. Odměnou vám budou nejen davy povzbuzujících fanoušků, medaile nebo týmový úspěch, ale také pozornost médií a možnost zažít atmosféru prestižního mezinárodního závodu na vlastní kůži.

Univerzitní maraton se koná v rámci velkého maratonského víkendu v neděli 8. května. Univerzita Karlova se stala hlavním patronem tohoto závodu a maraton získal podtitul Běh o pohár rektora Univerzity Karlovy.

Na slavnostním vyhlášení tak vítězný tým obdrží pohár přímo z rukou rektora UK. Jedinečný profil akce doplní také více než 20 kapel a tanečníků podél trati závodu. Po skončení maratonu je pro běžce připravena velkolepá party.

Univerzitní maraton je určen všem studentům českých i zahraničních vysokých škol ve věku od 18 do 26 let. Na všechny vysokoškoláky, kteří zašlou kopii potvrzení o studiu nebo jsou držitelé karty ISIC, čeká speciální 50% sleva na startovném. Registrace do závodu probíhá on-line na webu, více informací najdete zde.

Těšíme se na vás a přejeme hodně sil do nadcházejících příprav!





Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.