5. září 2011

I ty se můžeš stát Miss UK!

5. 9. 2011, autor: P. K., red., rubrika: Studenti

Poprvé v historii UK spolupořádá Studentská unie Univerzity Karlovy oficiální soutěž krásy. Zúčastnit se mohou všechny studentky UK. První prosincový den v klubu Roxy zvolí odborná porota Miss UK. Ale nejen to. Návštěvníci akce sami rozhodnou, kdo se stane Miss sympatie UK a na stránkách Expresradia proběhne také internetové hlasování o Miss Internet.

PŘIHLÁŠKY

Kandidátky se mohou do 15. října (do 23.59 hodin)  přihlásit prostřednictvím e-mailu na adresu . Stačí uvést jméno, věk, studijní obor, míry a váhu. Součástí e-mailu musí být i tři fotografie – portrét, celá postava a jedna fotografie podle vlastního výběru.

CASTING

Výběr 8 finalistek proběhne dne 29. 10. 2011 v hotelu InterContinental. „Každá soutěžící bude vybrána podle mnoha kritérií tak, aby oslnila nejen celou naši univerzitu, ale také zastínila všechny missky ostatních pražských univerzit,“ uvedl pořadatel akce Tomáš Gavlas.

VOLBA MISS

Finále 1. prosince bude moderovat Štěpán Krpata (Baboon) v pražském klubu Roxy. Kromě volby Miss UK 2011 se můžete těšit na promenádu v plavkách a ve večerních šatech, ale i na vystoupení kapel The Prostitutes a MOOW.

VSTUPENKY NA FINÁLE

Vstupenka bude na místě stát 150 korun a v předprodeji 99 Kč. Informace o předprodeji vstupenek za zvýhodněnou cenu budou teprve zveřejněny.

Více informací na stránkách www.missuk.cz






Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.