1. listopadu 2011

Medaile Antonína Randy byly slavnostně uděleny

1. 11. 2011, autor: P. K., rubrika: i-Forum informuje

Předseda Jednoty českých právníků JUDr. Pavel Rychetský předal významným osobnostem našeho právnického světa stříbrné a bronzové medaile, nesoucí jméno bývalého rektora Univerzity Karlovy Antonína Randy. Slavnostní udělení medailí proběhlo 31. října ve Vlasteneckém sále Karolina.

Za mimořádné zásluhy o rozvoj Jednoty českých právníků a za své vzdělávací činnosti převzal stříbrnou medaili z rukou předsedy spolku JUDr. Pavel Tůma. Stejné ocenění získal významný představitel právní teorie a praxe, bývalý rektor Policejní akademie prof. JUDr. Jan Musil, CSc. Za svou dlouholetou obětavou činnost pro Jednotu byli stříbrnou medaili ocenění JUDr. Ilona Mouchová a JUDr. Lubomír Činka. Bronzovou medaili Antonína Randy převzala soudkyně Krajského soudu v Brně JUDr. Marie Večeřová. 

Jednota udílela vyznamenání již podvacáté. Medaile je dílem akademického malíře Lumíra Šindeláře a uděluje se ve dvou verzích. Stříbrná je určena představitelům politického, veřejného a společenského života a bronzová se uděluje předním právníkům vykonávajícím významnou právní praxi a členům Jednoty za obětavou práci.






Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.