8. mezinárodní konference postgraduálních studentů medicíny

9. listopadu 2011

Hradec Králové, 9. listopadu 2011 - Letos již poosmé pořádá Lékařská fakulta v Hradci Králové ve dnech 10. – 12. listopadu mezinárodní konferenci postgraduálních studentů medicíny. Celkem by do Hradce Králové mělo přijet 37 účastníků z více než desítky evropských zemí.  Přibližně polovina soutěžících je z lékařských fakult z Česka nebo Slovenska. Každá fakulta vyslala své dva zástupce, kteří byli nominováni na základě kvalifikačních fakultních vědeckých konferencí. Druhá polovina účastníků přijela z dalších evropských zemí. Na konferenci se budou prezentovat příspěvky ze všech oborů medicíny, všechny v rámci jediné sekce. Konference je soutěžní, studenti prezentují svá sdělení nejen před svými kolegy a učiteli, ale i před mezinárodní porotou. Před nelehký úkol vybrat nejlepší příspěvky bude postavena devítičlenná hodnotící komise, ve které mimo zástupce z pořádající fakulty zasedne osm dalších porotců z různých evropských zemí.

Tři nejlepší získají tradičně diplom a finanční odměnu od pořádající fakulty.

Mimo prezentování příspěvků v konferenčním sále mají účastníci příležitost k řadě neformálních setkávání na společné večeři, při společenském večeru se slavnostním rautem a hudbou, při návštěvě Hrádku u Nechanic

Akce si za osm let svého trvání vydobyla mezinárodní prestiž a uznání. Jednoznačným cílem vedení Lékařské fakulty v Hradci Králové je v této tradici pokračovat.


Další informace:

Ing. Miloslava Paterová

+420 495 816 348, SOS 

Conference +420 725 567 048

e-mail:








Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.