30. srpna 2004

Projev proděkanky PhDr. Jindrové

Vaše Magnificence, pane prorektore,

jak vyplynulo z projevu Honorabilis ředitele Ústavu bohemistických studií, završil XLVIII. běh Letní školy slovanských studií úspěšně svůj program, a to jak v oblasti výuky češtiny a seznámení zahraničních účastníků se současným stavem našeho bohemistického bádání, tak i v oblasti kulturní a společenské.

Dovolte mi, abych proto při této slavnostní příležitosti poděkovala vedení Ústavu bohemistických studií a všem, kteří se svou obětavou prací zasloužili o dobrou organizaci 48. běhu Letní školy slovanských studií.

Vedení Filozofické fakulty si pokládá za čest, že může každoročně přivítat na své půdě reprezentanty slavistiky a bohemistiky z celého světa. Vyjadřuji upřímné přání a naději, že se s mnohými z dnešních posluchačů opětovně setkám i v příštích letech, a to nejen na Letní škole, ale i v dalších programech, které fakulta organizuje. Univerzita Karlova a její Filozofická fakulta, věrna svým nejlepším tradicím, chce touto cestou nadále přispívat k rozvoji mezinárodní vědecké spolupráce a výměny skutečných kulturních hodnot.

Vaše Magnificence, pane prorektore, dovolte mi, abych vám oznámila, že všichni přítomní účastníci absolvovali úspěšně 48. běh Letní školy slovanských studií a požádala vás proto, abyste udělil svůj souhlas s vydáním příslušných osvědčení, k jehož převzetí je splnění všech stanovených podmínek opravňuje.





Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.