Na plese FTVS byly k vidění i skutečné sportovní výkony

14. března 2012

14. 3. 2012; autor FTVS, red.; foto: J. Dvořák; rubrika: i-Forum informuje

Sportovci netráví svůj čas jen usilovným tréninkem na sportovištích, ale umí se i dobře bavit na společenských akcích. Dokázal to už tradiční ples Fakulty tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy, který se konal 7. března v Národním domě na pražském Smíchově.

Letošní ples se stejně jako v minulých letech mohl pochlubit solidním zájmem veřejnosti. Do sálů smíchovského Národního domu dorazilo více než sedm stovek účastníků, ať už se jednalo o pedagogy, zaměstnance fakulty, studenty, bývalé absolventy - tedy všechny, které ke škole váže pracovní či osobní vztah. Plesově dění se také nesestávalo jen z tanečních kreací účastníků, ale k vidění byly i výkony na skutečně sportovní úrovni.

Hned po slavnostním zahájení se o sportovně-taneční blok postarala dvojice Michal Necpál a Tereza Bufková, která předvedla své umění v kategorii standardních tanců. Na parket se pak ještě vrátili, aby předvedli několik tanců z oblasti latinskoamerické. Okolo desáté hodiny večerní zase sklidilo bouřlivé ovace hned několik účinkujících ze samotné Fakulty tělesné výchovy a sportu. Na pódium i pod ním se postupně předvedli skupina Rope skipping – Black lamb, moderní gymnastka Martina Illichová, ale také žákovské, juniorské i seniorské páry v rock and rollu z klubu KOLBdance. Posledním vystoupením večera byla sestava z loňské gymnaestrády z Lausanne, do které se zapojily téměř čtyři desítky vystupujících.

Taneční parket se posléze zaplnil již samotnými účastníky plesu, hudební doprovod zajistila skupina Horváth Band. Tančilo se však nejen na živou hudbu, v dolním patře se o zábavu po celou dobu plesu staral Patrik Rokl se svojí diskotékou.




Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.