KaM, red. • foto: red. • 12. února 2013

Francouzské speciality v menzách UK

Koleje a menzy Univerzity Karlovy v Praze s ohledem na předchozí úspěch týdne saské kuchyně připravily pro své strávníky dvě nová menu – tentokrát z francouzské kuchyně. Ve dnech 27. a 28. února 2013 bude ve všech menzách zařazeno na denní jídelní lístek jedno speciální menu podle francouzské receptury.

Ve středu 27. 2. bude v nabídce Porc aux chataignes, tedy vepřové maso na kaštanech (pro studenty za 54 Kč včetně polévky) a ve čtvrtek 28. 2. se zájemci o francouzskou kuchyni mohou těšit na Poulet manteau de sésame neboli kuřecí prsíčka v sezamovém kabátku (pro studenty za 53 Kč včetně polévky).

Pokud bude mít i tato akce u studentů kladný ohlas, jsou Koleje a menzy připraveny zařadit do nabídky jídel další mimořádná menu.

Studenti i zaměstnanci univerzity si mohou tato speciální menu objednat prostřednictvím webové aplikace nebo prostřednictvím mobilního telefonu.

Bližší informace o stravování je možné získat na internetových stránkách Kolejí a menz v sekci Stravování.






Velikost písma A A A

Nahoru
Tisk PDF verzeTextová verze

© 2012 Univerzita Karlova
Ochranná známka
Kontakty

REDAKCE
E-mail: forum@cuni.cz
Tel.: 224 491 394
Ovocný trh 3-5, 116 36 Praha 1


ISSN 1214-5726     Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu.